15 april 2015

Förena nytta med nöje, gå UGL i Abisko

"Abisko en underbar plats för denna kurs!"
Citatet ovan kommer från en kursvärdering efter UGL i Abisko. Scilla har i 10 år arrangerat UGL-kurser på Abisko turiststation. Dessa kurser lockar deltagare från hela landet och alla är samstämmiga i sina omdömen om kursorten. Här är några citat till:

- Härligt och rofyllt att gå UGL i Abisko.
- Omgivningarna i Abisko har gett en ytterligare dimension till kursen.
- Miljön ni valt är utan tvekan den bästa kursplats jag varit på.
- Tack för en fantastisk kurs i magnifik fjällmiljö.

På UGL-kursen i Abisko 29 juni-3 juli får du uppleva ljusa nätter med midnattssol. Abiskojokken brusar av smältvatten och blommor smyckar fjällängarna. På kurserna i september, 7-11 resp 14-18 september, glöder björkskogen i rött och gult. Nätterna kan vara kalla, men solen värmer under dagarna. I nattmörkret kan man få se norrskenet dansa på himlavalvet. En UGL-vecka är intensiv med kvällspass och det blir inte mycket tid att vistas i naturen mer än morgon- och lunchpromenader. Vill man se mer av naturen kan man komma till Abisko på lördag före kurs och vara med på en fjällvandring med guide under söndagen. En härligt början på en spännande vecka!

Det är enkelt att ta sig till Abisko med bil, tåg eller flyg till Kiruna och flygbuss från flygplatsen till Abisko. Flygbussen stannar på vägen nedanför turiststationen. Läs mer om våra UGL-kurser på www.scilla.se .

Elisabeth Berggård
Scilla Chefsstöd AB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar